Jäsenkirje 2018 

Kulhon Kunto ry.

Mukavaa alkanutta kesää!

 

Kulhon Kunto on vuonna 1949 perustettu perinteikäs urheiluseura, jonka juuret ovat vahvasti pesäpalloilussa. Viime vuosina pesäpallon harrastaminen Kulhossa on jäänyt vähemmälle, mutta onneksi liikunnan riemua löytyy edelleen ja esimerkiksi salibandya, lentopalloa, sulkapalloa ja jalkapalloa harrastetaan säännöllisesti. Kulhon Kunnon, kylän yhteisen urheiluseuran, tarkoituksena on tarjota kaikenikäisille kyläläisille matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia ja yhdessäoloa niin sisällä kuin ulkonakin. Mahdollisuudet monipuoliseen liikkumiseen ja harrastamiseen ovat Kulhossa hyvät, joten kyläläisten aktiivisuus ja osallistuminen sekä uudet ideat ja toiveet ovat enemmän kuin tervetulleita. Pidetään siis Kunnosta huolta ja seuratoiminta osana kasvavan kylän arkea.

 

Tässä kirjeessä on tietoa Kulhon Kunto ry:n toiminnasta kaudella 2018-2019, sekä kyläseuran jäsenmaksu.

 

Ulkoliikunta (kevät/kesäkausi)

 

Vakituiset ulkoliikuntavuorot ovat jääneet valitettavan vähälle. Tarkoituksena kuitenkin on, että esimerkiksi jalkapalloa ja pesäpalloa pelataan Kulhon urheilukentällä vähintään kerran viikossa. Koko perheen pesäpallovuoro on tarkoitus järjestää Kulhon kentällä keskiviikkoisin n. klo 17.30. Kulhon urheilu- ja tenniskenttä ovat kaikkien seuran jäsenten käytettävissä ja uusia ideoita vuoroista otetaan ilolla vastaan. Esimerkiksi lapsille olisi mahdollista järjestää kerran viikossa Kulhon kentällä palloilupäivä, edellyttäen, että valvontavuorot jaetaan vanhempien kesken.

Tänä kesänä uutena lajina aloitetaan beachvolley, jota pelataan torstai-iltaisin klo 19.30-21.30 Mehtimäellä, Palloilukeitaan takana. Lisätietoja vuorosta Mikko Varikselta puh. 050 309 3518.

Elo-syyskuun vaihteessa järjestetään perinteiset kyläkisat. Erityisesti lapsille suunnatuissa kisoissa ohjelmassa on ainakin juoksua, pituushyppyä ja pallonheittoa. Kisapäivänä pelataan myös jokavuotinen Kulhon Kunnon entisten pelaajien välinen pesäpallo-ottelu. Tervetuloa mukaan!

 

Sisäliikunta (syys/talvikausi)

 

Lapset/nuoret:

 

Maanantaisin alkuillasta järjestetään sählykerhot 1-6 luokkalaisille yhteistyössä vanhempainyhdistyksen kanssa. Lauantaisin on tarjolla uudenlaista liikuntaa NERF-pelin muodossa. Lisätietoja kyseisistä vuoroista Niko Varikselta puh. 050 598 9613.

Sunnuntaisin on liikuntakerho alle kouluikäisille, jossa liikkumista mm. kiipeilyn, hyppimisen ja pomppimisen merkeissä. Lisätietoja Mika Könöseltä puh. 050 568 9285.

Lisäksi sunnuntaisin nuorten (alle 18v.) sulkapallovuoro. Kaikki edellä mainitut vuorot Kulhon liikuntasalissa (tarkemmat ajankohdat selviävät myöhemmin).

Lisätietoja em. henkilöiltä tai Mikko Westmanilta puh. 050 379 6330.

 

Aikuiset:

 

Sunnuntai-iltaisin salibandy/futsal- vuoro Kylmäojan koululla. Lisäksi torstai iltaisin pelataan lentopalloa ja keskiviikkoisin sulkapalloa Kulhon koululla (tarkemmat ajankohdat selviävät myöhemmin) Jos haluat vuorojen tiedotuslistalle, ota yhteyttä: Mikko Westman 050 3796330.

 

Seuran nettisivut ovat osoitteessa www.kulhonkunto.com. Sieltä löydät ajankohtaisia tiedotteita tapahtumista, seuran salivuoroista sekä paljon muuta luettavaa.                                           

                                                                                                                                                       

Jäsenmaksut (syys- ja kevät kausi 2018-2019)

 

Seuran vuorojen käyttäjiltä edellytämme edullista 30 EUR jäsenmaksua. Jos perheessänne on useita seuran harrastustoimintaan osallistuvia, voitte maksaa 60 EUR perhejäsenmaksun. Ellette käytä seuran palveluja, voitte halutessanne tukea toimintaa 10 EUR kannatusjäsenmaksulla, josta olisimme erittäin kiitollisia. Jäsenmaksu on voimassa syksyn 2018 ja kevään 2019.

 

Muuta

 

Kulhon urheilukentän entinen huoltorakennus on viime vuosina remontoitu ympärivuotiseen käyttöön soveltuvaksi seuran ja kyläläisten yhteiseksi tilaksi. Kylätalon puuttuessa rakennusta on mahdollista hyödyntää kylän yhteisenä ”olohuoneena” ja kohtaamispaikkana. Seuran oman toiminnan lisäksi tilaa tarjotaan ja vuokrataan edullisesti myös muuhun käyttöön, esimerkiksi kylällä toimiville yhdistyksille ja kerhoille. Kysy rohkeasti käyttömahdollisuuksista!

 

Kulhon urheilukentällä harrastetaan kesäisin palvelukoiratoimintaa (yleensä ma ja ti iltaisin, ainakin Josepa ry:n ja SRY Pohjois-Karjalan toimesta). Huom! Koiraharrastajien kanssa on sovittu, että urheilukentän muu käyttö koiravuorojen aikana on mahdollista, kunhan vaan muistetaan molemminpuolinen kunnioitus.

 

Seuran toimintaa on aina rahoitettu jäsenmaksujen lisäksi talkoilla. Talkoo ideoita ja tarjouksia otamme siis mielellämme vastaan, jotta seuran toiminta on jatkossakin turvattu.

 

Erityisesti toivomme seuralle lisää aktiiveja ja uusia jäseniä. Kuten jo kirjeen alussa mainittiin, uudet ideat ja ajatukset esimerkiksi liikuntapaikkojen suhteen tai ohjattujen kahvakuulatreenien, jumppien, pesäpallon tai minkä tahansa muun aktiviteetin järjestämisestä, otetaan ilolla vastaan.

 

Kulhon Kunto ry kiittää seuran toimintaa tukeneita ja toiminnassa mukana olleita ja toivottaa uudet aktiivit tervetulleeksi mukaan toimintaan. Elävä kylä ansaitsee elävän seuran!

 

Liikunnallisin terveisin,

 

Kulhon Kunto ry

www.kulhonkunto.com

                     

Puheenjohtaja Mikko Westman

puh. 050 379 6330,  mikko.westman@hotmail.com

 

KULHON KUNTO RY

 

 01.06.2018

Urheiluseura Kulhon Kunto ry:n jäsenmaksu syksy 2018 - kevät 2019

 

Eräpäivä: per heti

 

 

 

Kannatusmaksu 10 €, jäsenmaksu 30 €, perhemaksu 60 €

 

 

 

PANKKIYHTEYS: OP

FI21 5770054 0107395

 

 

 

 

 

Jäsenmaksu

10 / 30 / 60

EUR

Mainitsethan viestikentässä 

nimesi ja osoitteesi, kiitos!

 

 

Kulhon Kunto ry

 

 

Tikkamäentie 2 b 13

 

 

80200 JOENSUU

 

 

Y-tunnus: 0312745-3