Jäsenkirje 2017 

Kulhon Kunto ry.

Mukavaa alkavaa kesää!

Talvi alkaa pikkuhiljaa väistyä kesän tieltä ja on aika ruveta nauttimaan aurinkoisemmista päivistä. Tänä vuonna juhlitaan Suomen itsenäisyyden satavuotista taivalta. Pesäpallokin juuret ovat yli 100- vuotiaat ja senhän kehitti Lauri ”Tahko” Pihkala meidän kaikkien iloksi. Kulhon kunnossa tämä laji oli ennen pelatuin laji ja siitä seura myös tunnetaan. Nykyisin lajit ovat vaihtuneet salibandyn, jalkapallon ja sulkapallon harrastamiselle.  Kulhon kunnon urheiluseuran tarkoituksena on tarjota kaikenikäisille kyläläisille eri liikuntamahdollisuuksia, niin sisällä kuin ulkonakin. 

Tässä kirjeessä on tietoa Kulhon Kunto ry:n toiminnasta kaudella 2017-2018, sekä mukana kääntöpuolella on kyläseuran jäsenmaksu.

Ulkoliikunta (kevät/kesäkausi)

Kulhon Kunnon aikuisten harrastejalkapalloa on tarkoitus pelata pari kertaa viikossa. Kesällä käydään lyömässä Kulhon kentällä pesäpalloa, lisäksi olisi tarkoitus myös pelailla lentopalloa ulkona. Joensuun Maila järjestää kesällä Kulhon kentällä pesiskoulun 6-10 vuotiaille seuramme ylläpitämällä kentällä kaksi kertaa viikossa 5.6 – 7.7.2017, tarkemmat tiedot Joensuun Mailan kotisivuilta. Kulhon pesäpallo- ja tenniskentät ovat kaikkien jäsenten käytössä. Elokuussa pidetään kyläkisat, kisoissa on monia eri lajeja lapsille. Kisapäivänä pelataan ukkomiehet vs. poikamiehet pesäpallopeli. Joinakin aiempina kesinä lapsille on kerran viikkoon järjestetty palloilupäivä Kulhob pesäpallokentällä, vanhempien toimiessa vuoron perään valvojina. Jos tällaiseen on halukkaita vanhempia vastuuvetäjiksi / lapsia liikkumaan niin asiaa voi tiedustella Niko Varikselta (050-5989613, niko.varis@iivarimononen.fi).

Sisäliikunta (syys/talvikausi)

Sunnuntai aamupäivisin järjestetään alle kouluikäisille suunnattu liikuntakerho, jossa tarkoituksena on opetella liikkumista mm. kiipeilyn, hyppimisen ja pomppimisen merkeissä.

Vetäjänä toimii Mika Könönen, kyselyt ja tiedustelut kerhoon liittyen voi osoittaa suoraan Mikalle puh. 050-568 9285

Syksyllä jatkuu myös 1-6 luokkalaisten sählykerho, joka järjestetään yhteistyönä Kulhon vanhempainyhdistyksen kanssa. Vuoro on alustavasti varattu maanantaista klo 17-20. Tähän toivoitaan apuohjaajia. Ryhmät siis 1-2 lk, 3-4 lk ja 5-6 lk. Tähän liittyen kyselyt voi osoittaa Niko Varikselle puh. 050-598 9613, niko.varis@iivarimononen.fi

Sulkapallovuorot jatkuvat Kulhon salissa syyskaudella keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Lisätiedot Juha Kapanen, puh. 040-840 3187.

Syksyllä jatkuu myös sunnuntaisin salibandy/ futsal vuorot aikuisille Kylmäojan kouluilla. Torstaisin pelataan lentopalloa Kulhon koululla. Jos haluat tiedotuslistalle, ota yhteyttä: Ville Lukkarinen 050 -560 6638.

Seuran nettisivut ovat osoitteessa www.kulhonkunto.com. Sieltä löydät ajankohtaisia tiedotteita tapahtumista, seuran salivuorojen tarkat ajankohdat sekä vanhoja pesäpalloartikkeleja vuosien takaa.

Jäsenmaksut (syys- ja kevät kausi 2016-2017)

Seuran vuorojen käyttäjiltä edellytämme 30 EUR jäsenmaksua. Jos perheessänne on useita seuran harrastustoimintaan osallistuvia, voitte maksaa 60 EUR perhejäsenmaksun. Ellette käytä seuran palveluja, voitte halutessanne tukea toimintaa 10 EUR kannatusjäsenmaksulla, josta olisimme erittäin kiitollisia. Jäsenmaksu on voimassa syksyn 2017 ja kevään 2018.

 

Muuta

Kulhon kentän huoltorakennuksessa on tarkoitus tehdä tänä kesänä putkiremonttia. Tavoitteena on hyödyntää huoltorakennus omassa toiminnassa ja vuokrata kylällä toimiville yhdistyksille tarpeen mukaan. Kulhon kentän jalkapallomaaleihin hankitaan uudet verkot tai kokonaan uudet maalit.

Palveluskoirakouluttajien kanssa on sovittu että he kävisivät treenaamassa koirien kanssa viikoittain Kulhon kentällä.

Seuran toimintaa rahoitetaan myös talkoilla. Sopimus Joensuun Raviradan kanssa ravien järjestyksenvalvontavuorojen hoitamisesta jatkuu tulevalla kaudella. Ravivuorot kuluvalle kaudelle on jaettu seurassa aktiivisesti toimivien kesken ja ne löytyvät osoitteesta www.kulhonkunto.com.

Toivomme seuralle lisää ohjaajia ja uusia jäseniä aktiivisiin liikuntaharrastuksiin. Toivoisimme että, naisetkin lähtisivät kehittämään kylällä aktiivista liikunnan järjestämistä haluamillaan harrastuksilla. Mikäli mieleesi tulee ideoita tai ajatuksia esimerkiksi ohjattujen kahvakuulatreenien, jumppien, pesäpallon tai minkä muun tahansa aktiviteetin järjestämisestä, niin rohkeasti vaan tuumasta toimeen.

Kulhon Kunto ry kiittää seuran toimintaa tukeneita ja toiminnassa mukana olleita ja toivottaa myös uudet aktiivit tervetulleeksi mukaan.

 

Terveisin Ville Lukkarinen

Kulhon Kunto ry (www.kulhonkunto.com)

                     

Puheenjohtaja

Ville Lukkarinen

050-5606638                   

vi.lukkarinen@gmail.com

     
KULHON KUNTO RY  JÄSENMAKSU 
     
Urheiluseura Kulhon Kunto ry:n jäsenmaksu syksy 2017 - kevät 2018   Eräpäivä: per heti
   
Kannatusmaksu 10 €, jäsenmaksu 30 €, perhemaksu 60 €
   
PANKKIYHTEYS: OP
FI21 5770054 0107395  
   
Jäsenmaksu 10 / 30 / 60 EUR
   
Mainitsethan viestikentässä
nimesi ja osoitteesi, kiitos!