Kyläkisat 2012

 

Kulhon pesäpallokentällä pidettiin lauantaina 25.8.2012 perinteiset kyläkisat. Lapsia ja lapsenmielisiä oli ilahduttavan paljon elokuun viimeisenä lauantaina liikkeellä. Sääkin suosi tapahtumaa. Vaikka päiväksi oli luvattu vesisadekuuroja ja pilvistä keliä, niin tässä suhteessa meillä kävi tuuri, kun aurinko paisto lähes koko päivän.

Lajeina lapsille oli pikajuoksu, pallonheitto ja pituushyppy. Varsinkin alle kouluikäisiä osallistujia oli mukavasti. Aikuiset kisasivat tänä vuonna kahvakuulassa ja saappaanheittossa.

Alla olevista linkeistä pääsee pääsee porautumaan tulosatoon. Kaikki lapset palkittiin joka sai monen pienen suun messingille. Kolmen parhaan joukkoon yltäneet saivat kaulaansa mitalin.

LASTEN TULOKSET

AIKUISTEN TULOKSET

Jos sinulla on kuvia tapahtumasta julkaistavaksi tai kehitysidoita seuraavan vuoteen, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen niko.varis@metsagroup.com.

Päivän päätteeksi pelattiin legendaariseksi muodostunut ukkomiehet vs. poikamiehet peli jossa kohtasivat Kulhon Kunnossa urallaan pesäpalloa pelanneet. Pitkästä aikaa molemmissa joukkueissa oli täydet miehistöt. Peli tapahtumia voidaan kuvata yleisöä viihdyttäväksi ja jännittäväksi. Aika ajoin koitos kohosi urheilullisestikkin hyvälle tasolle.

Ukkomiehet näyttivät vievän ensimmäisen jakson ennen viimeistä tasoittavaaa kun taululla komeili 7 - 1 lukemat. Poikamiehet tekivät kuitenkin uskomattoman nousun ja menivät vielä jaksovoittoon "Topi" Purmosen löynneillä 7 - 8. Toinenkin jakso oli tasaista koitosta eikä jouksuja tälle kerta yhtä helposti syntynyt. Ukkomiesten tullessa viimeiseen tasoittavaan vuoroon poikamiehet johtivat toista jaksoa 1 - 3. Kokeneemmat pelimiehte tulivat vielä ns. rinalle 3 - 3 tilanteeseen mutta eivät pystyneet viemään peliä supervuoroon. Näin poikamiehille niukka 0 - 1 voitto jakso luvuin 7 - 8 ja  3 - 3.

Poikamiesten joukkue:

Mikko Varis (C)

Mika Könönen

Teemu Harinen

Heikki Varis

Topi Purmonen

Arvo Väistö

Veli-Matti Varis

Jouni Varis

Lari Varis

Antti Määttä

Erkko Joronen

 

Ukkomiesten joukkue:

Petteri Lukkarinen (C)

Jari Pippola

Pekka Sivonen

Niko Varis

Janne Viitalahti

Antti Westman

Ville Varonen

Mikko Westman

Jyrki Räsänen

Vesa Silvennoinen

Markus Haukka

Juha Kapanen

Iivari Piiroinen

Jarmo "pikkukallle" Varis (Pelinjohtaja)

Erityiskiitos päivän juontaneelle Teemu Räsäselle.

 

Ensi vuonna uudestaan!