KuKu

Kausi 2009 - 2010:

KuKun IV -divisioonan kausi sai päätöksensä 6.3.2010 IS Liikuntakeskuksessa käydyssä turnauksessa. Joukkueen taisteluilme oli viimeisessä turnauksessa hyvä (ensimmäisen pelin ensimmäistä erää luukunottamatta). Cremastersin ensimmäisen erän tulituksen ja Kulhon unisuuden jälkeen joukkue pelasi periksiantamatonta peliä ja sai ajoittain Cremastersinkin helisemään. Lohkon kärkijoukkue ei hävinnyt yhtään peliä kauden aikana joten loppulukemat 11 - 6 ovat siedettävät kun ajatellaan että peli oli eka erän jälkeen 5 - 0.

TuuRan kanssa käytiin myöhemmin lauantaina todella tiukka vääntö, joka päättyi lopulta 3 - 3 tasapeliin. KuKun erikoistilannepelaaminen toimi mahtavasti kun ylivoimamaalilla peli tasoitettiin ja alivoimalla kestettiin hienosti viidellellä kolmea vastaankin.

KuKu saalisti päättyneellä kaudella 11 pistettä, neljä voittoa ja kolme tasapeliä. Tällä pistemäärällä sijoituttiin 8. (kolmanneksi viimeinen) ,mikä tarkoittaa valitettavasti putoamista sarjaporrasta alemmaksi.

Kauden ongelma oli erittäin pieni pelaajarinki otteluissa. Moni tunaus tuntui selviytymistaistelulta, koska jouduimme pelaamaan yhden tai kahden vaihtomiehen voimin. Taktiikasta tulee perin köyhä, jos aina joutuu pelaamaan ns. "paketti puolustusta". Tosin tällaisistakin peleistä onnistuttiin joitakin pisteitä nappamaan. Mutte se ei voi olla näkymättä lopputaulukossa että peleissä on näin vähän osallistujia. Paljon pitääkin muuttua porukan sitoutumisessa otteluihin, jotta ensi kauteen voidaan lähteä ollenkaan pelaamaan.

 

Lopullinen sarjataulukko ja pistepörssi 06.03.2010

 

Sarjaohjelma

 

********************************************************************************************

 

Kausi 2008 - 2009

Alla olevissa linkeissä sarjatilanne ja ohjelma kaudelle 2008 - 2009.

Lohkon lopullinen sarjataulukko ja pistepörssi 10.3.2009

Sarjaohjelma 2008 - 2009

 

Kaiken kaikkiaan Kulho voi olla kauteensa melko tyytyväinen, saldolla 8 voittoa, 2 tasapeliä ja 8 tappiota. Sijoituksena 5. Kautta häiritsivät hieman muutaman avain pelaajan loukkaantuminen. Positiivisen seikkana oli ehdottomasti Kulhon kova vire keväälllä. KuKu oli varmasti kevään peleissä eniten tai toiseksi eniten pisteitä kerännyt joukkue. Normaalisti suuntaus on ollut se että syksyllä pisteitä on otettu enemmän kuin kevättalvella.

Pistepörssin voitto meni tänä vuonna konkari osastolle, kun Niko Varis keräsi 12 + 14 tehot ollen koko sarjan pörssissä 12. Sisäisen maalipörssin voitti Veli-Matti Varis 13 häkillään. Erityisesti Kulholla tänäkin kautena toimi puolustupeli, viimeisenä lukkonaan sarjan paras maalivahti kaksikko Juha Mäkiranta ja Teijo Lehkoinen, joka hääri myös puolustajana.

Tästä on hyvä jatkaa taas ensi kauteen!